آنفولانزا شدید FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

Blog Article

آنفولانزا معمولاً به‌خودی‌خود و با روش‌های طبیعی که در خانه به کار می‌رود بهبود می‌یابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبت‌های پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روش‌های درمانی که بسته به شرایط بیمار می‌توان از آن استفاده کرد، یکی از راه‌های مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.

کودکان خردسال، افراد به شدت بیمار، و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند می‌توانند دیگران را برای مدت طولانی‌تری آلوده کنند. حتی افراد بدون علامت، یعنی کسانی که مبتلا می‌شوند اما هرگز علائم واضحی را بروز نمی‌دهند‌، می‌توانند آنفولانزا را منتقل کنند.

نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده می­‌شود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمی­‌شود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز می‌­گردد.

داروهای اصلی مورد استفاده در درمان آنفولانزا، داروهای ضدویروسی و واکسن‌ها هستند.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص واکسن بیماری آنفولانزا حلیم برای آنفولانزا خوبه می توانید مقاله مربوط به واکسن انفولانزا را در پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).

این بیماری توانست تا آخر شهریور ماه سال ۸۸ جان بیش از ۳۰۰ هزار نفر را بگیرد و منجر به مرگ آنان شود.

بیماری ناشی از این نوع ویروس ممکن است یک تا دو هفته ادامه پیدا کند.

این متخصص میکروبیولوژی بیان کرد: نکته مهم این است در کودکان زیر ۹ سال که برای نخستین بار واکسن آنفلوانزا را تزریق می‌کنند، باید واکسیناسیون دو بار به فاصله یک ماه انجام شود و دز واکسن در همه سنین باید کامل باشد که نیم سی سی است.

در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید می‌­توانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.

آب‌نبات مکیدنی مخصوص سرماخوردگی به کاهش گلودرد کمک می‎کند.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱

آیا آنفلوآنزا مسری است؟ بله. بسیاری از افراد می‌­توانند این بیماری را از یک روز قبل از شروع علائم به دیگران منتقل کنند.

آنفولانزا توسط ویروس آنفولانزا ایجاد می‌شود و سرماخوردگی اغلب توسط راینوویروس‌ها، پاراآنفولانزا یا کرونا ویروس‌ها.

Report this page